PaintDefect ID Mobile App

Den mobila webbapplikationen Lackdefekt identifieraren hjälper verkstadslackerare att snabbt och enkelt identifiera den ursprungliga anledningen till lackdefekter och hur dessa kan lösas.

Gör bara så här: under det första steget ska du ta ett foto av defekten med din mobiltelefon; i steg två jämför du ditt foto med fotona i vår bilddatabas och väljer en lämplig matchande defekt; steg tre innebär att du hittar den ursprungliga anledningen till lackdefekten. Sedan tar du reda på hur du löser problemet och undviker det i framtiden.

Med funktionen Utforska har lackerare möjlighet att gå igenom listan på det vanligaste lackdefekterna inklusive en beskrivning, korrigeringsmetod, möjliga orsaker och förebyggande åtgärder.

Lackdefekt identifieraren är ännu ett exempel på att AkzoNobel ständigt försöker tänka på nya sätt för att hjälpa kunderna med digitala lösningar. Med hjälp av våra lösningar kan du effektivisera arbetet i verkstaden, göra kunderna nöjdare och bidra till ett större engagemang för hållbarhet. 

Installera appen på din enhet så att du kan börja använda den genom att lägga till den på startskärmen.

Hämta appen nu genom att klicka på länken.

Hämtar data, vänta...