Hero Image

 OM OSS

OM OSS

Dynacoat. Pålitligt värde.

Vår passion är att tillverka fantastiska färger och lack. Detta samt vårt professionella förhållningssätt till lackering är avgörande för utvecklingen av detta väletablerade och respekterade varumärke som har många lojala anhängare. Dynacoats kunder gillar den enkelhet, pålitlighet och konsekventa kvalitet som finns i vårt produktsortiment – ​​och värdet vi tillför deras verksamhet.

 

En innovativ organisation

 

Vi ingår i AkzoNobel-familjen. Våra avancerade, lättanvända produkter och färgsystem drar nytta av dess globala tekniska, digitala färg- och produktledarskap. Vi kombinerar dem som en komplett och kostnadseffektiv lösning för fordonslackering som stöds av effektiva metoder för produktsupport och information online.

 

Inspirerande och stärkande
 

Med Dynacoat får du en känsla av förtroende och styrka. Vi utrustar dig med ett komplett fordonslackeringssystem så att du kan arbeta enklare, effektivare och mer lönsamt. Vad innebär detta? Nöjdare kunder och mer framgångsrik verksamhet. Dessa mål återspeglas i vårt varumärkes kärnvärderingar. 

img1

Våra värden

Vi är lagspelare – vill gärna förena våra krafter med era som en stark partner.

Vi är engagerade – vi gör allt som krävs för att öka dina framgångar.

Vi ger energi – vi höjer din prestanda med effektiva och kraftfulla produkter, färgmöjligheter och metoder.

Vi är starka – vi använder AkzoNobels globala kapacitet, närvaro och resurser för att din verksamhet ska förbättras och växa.

Vårt varumärke står framför allt för pålitligt värde.

Hämtar data, vänta...