Hero Image

Dynacoat kulör

Kulör

Engagerad i att få fram rätt kulör

Färgprecision är avgörande för att dina kunder ska bli nöjda och för att undvika omarbeten. Med Dynacoat får du fördelarna ned AkzoNobels globala ledarskap inom färg och dess avancerade teknik och verktyg. Du får exakt färgmatchning extra snabbt och effektivt. AkzoNobels smidiga färgverktyg hjälper dig att maximera vinsten genom att minska den totala cykeltiden och arbetskostnaderna både för kulörmätning och recepthantering.


 

img1

Colorvation – för den digitala eran

AkzoNobels unika initiativ Colorvation ger verkstäder möjlighet att dra största möjliga nytta av vår mångsidiga digitala teknik. För de som vill övergå till ett digitalt system ger den en enkel, stegvis övergång. Colorvation bygger på AkzoNobels avancerade färg- och verktygsmöjligheter.

img2

För färgmätning – Automatchic ™

Professionell digital färgmatchning börjar med detta kompakta, handhållna instrument med flera vinklar som snabbt och exakt mäter fordonsfärgen direkt från fordonet.

img3

För färghämtning – MIXIT ™

Detta kraftfulla molnbaserade system är det enklaste och snabbaste verktyget för färghämtning som snabbt hittar rätt formel i AkzoNobels stora databas med över två miljoner färger och varianter och fler som läggs till varje dag.

Hämtar data, vänta...